A tébolyult doktor megjelenés és infó

by - május 13, 2019


Nos, elérkezett ez a pillanat is. Nem akartam ilyen sokáig húzni A bosszúszomjas doktor folytatását, de az a bizonyos élet néha beleszól az ember terveibe. Akit érdekel, hogy miért kellett mostanáig várni, itt elolvashatja, most nem fogom ezzel húzni az időt. Lássuk inkább, mit kell tudni első könyvsorozatom, az Elveszett Napok második kötetéről, A tébolyult doktorról.

Szóval mikor jelenik meg pontosan?
A Könyvhétre érkezik, egészen pontosan 2019. június 12. a megjelenési dátum. Előrendelhető a következő boltokban: Főnix Könyvműhely | Bookline | Libri (az Alexandrán még nincs fent, amikor ezt írom)

Ezek szerint számíthatunk rád a Könyvhéten?
Igen, igen :D
Fogok aláírni és alárajzolni is, a Könyvhét szombati napján (június 15.) 16:00 és 17:00 óra között, a Főnix Könyvműhely standjánál. (132) Gyertek csak, gyertek: nem csak A tébolyult doktort ér hozni, jöhet Kísértés Rt, Az Őrült Hold alatt vagy A bosszúszomjas doki is, novellásfüzet, antológia, ha más nem, hát szalvéta is :D

És minden kedves olvasómat, aki eljön, meglepem egy ilyen brutálisan cuki Ambrose matricával:
Hát nem imádnivaló a kis arca? :D
Megmutatod a borítót?
Meg hát. De kétlem, hogy van olvasóm, aki még nem látta, tekintve, hogy az elmúlt hétben minden létező platformomat telenyomtam vele. Imádom, az a helyzet. Dr. Ambrose Campbell vet rátok baljós pillantást a címoldalról. A három kötethez a három fő színt szerettem volna használni, és úgy gondoltam, Ambrose személyiségéhez a piros illik a legjobban. (Aki okos, az ebből kitalálhatja, milyen színű lesz a harmadik kötet borítója.) Egyébként ezt a borítót is Pándi Réka készítette, és minden könyvespolcon csodásan fog mutatni A bosszúszomjas doktor mellett.



Mennyit árulsz el róla?
Egy kicsit. Ebben a kötetben a boszorkányok kerülnek a történet középpontjába, végre közelebbről is megismerkedünk a Setét Tanácsának tagjaival és a mágusok céhébe is nyerünk egy rövid bepillantást. Néhány szereplő nézőpontjától elbúcsúzunk, hogy újak léphessenek a helyükbe, ezt az alábbi ábrán illusztráltam:

Kattints ide a teljes méretért!
Lássuk csak, mit meséljek még? Öten fognak benne meghalni, a fejezetek címei a tarot Nagy Arkánumának VII-XIII lapjai lesznek, (erről ismét fog külön bejegyzés készülni) és megint nem spóroltam ki belőle a betűket: Wordben, 12-es betűmérettel és szimpla sorközzel 355 oldal lett. Ez nyomtatásban ennek a számnak kb. a duplája lesz. Ez az eddigi leghosszabb könyv, amit valaha írtam, és a leghosszabb könyv, ami valaha a Főnixnél megjelent :D
Update: azóta elkészült a tördelés, és 596 oldal lesz a kicsike.

Esetleg bele lehet olvasni?
Bele lehet: az Extrák menüben megtalálható a könyv teljes prológusa, illetve egy kicsit hosszabb részlet Octavia Warren szemszögéből. Ha ez még mindig nem elég, érdemes követni az instagramomat (@imreviktoriaanna) és a facebookomat, (imre.viktoria.anna) mert feltettem már egy csomó idézetet és egyéb érdekességeket is.

Akad egyéb kérdés?
Ne habozzatok írni, kommentelni :)
Alig várom, hogy találkozzunk a Könyvhéten!

Ez is tetszhet

0 megjegyzés