Családfák [Elveszett Napok]

by - november 19, 2019


Azt hiszem, nem árulok el nagy titkot azzal, hogy szenvedélyesen imádom a szövevényes családi kapcsolatokat a regényeimben. Örökbefogadott gyerekek, féltestvérek, a semmiből előbukkanó rokonok… hajlamos vagyok olyan részletekbe menően belemélyedni a karaktereim családi hátterébe, hogy a végén már masszív családfákat kell vezetnem, hogy én se zavarodjak bele. 

Az Elveszett Napok esetében többen is említettétek, hogy az elején kicsit nehézkesen rázódtatok bele a rokoni viszonyokba, és hogy kinek ki kicsodája. Tudom, hogy ezzel kicsit elkéstem, mert már három évvel ezelőtt illett volna megosztanom a családfákat, de azt gondolom, jobb későn, mint soha. ;)

Fontos: némelyik családfa spoilereket tartalmaz, ezért csak akkor ajánlom a megtekintését, ha már olvastad A tébolyult doktort — hacsak nem bánod, hogy előre lelősz magadnak egy-két meglepetésszerű házasságot :D 

A Sinclair család
Ők az összeesküvés célpontjai, és a családfő, Arthur már A bosszúszomjas doktor legelejét sem éli túl. Mint látható, több szálon is kapcsolódnak a Huntington családhoz, amelynek tagjai ettől nem túl boldogok. (Mondjuk Sinclairék se...)


A Huntington család
Bár nincsenek sokan, meglehetősen sok galibát okoznak pusztán azzal, hogy házasságokat kötnek Sinclairékkel. Isabelle a szökése után az Isabeau Gaspard nevet viseli, és Campbelléken kívül mindenki halottnak hiszi.


A Campbell család
Régi orvoscsalád, amely számos magas rangú pácienset kezelt már a történelem folyamán. Már évszázadok óta a London határán álló, Alkony-ház nevű tébolyda tulajdonosai. A jelenlegi igazgató Ambrose, az öccse, Philip pedig a Huntington család orvosa. Egyelőre egyikük sem sejti, hogy időközben egy féltestvérük is lett, Octavia ugyanis hét lakat alatt őrzi Claudia létezésének titkát.

Egyelőre ezt a hármat készítettem el, mert a többi családnál jóval egyszerűbb a képlet, de ha szeretnétek Bell, Morgan, netán O’Hara családfákat is, ne habozzatok hozzászólást írni! :D

Ez is tetszhet

0 megjegyzés